WILLEN EN KUNNEN

 

De sterkste merken in de wereld, of ze nu individuen of multinational zijn, weten in ieder geval drie dingen zeker: wie ze zijn, waar ze heel goed in zijn en wat hun grootste passie is. Het tweede onderdeel van de workshop gaat daarom over kracht en passie. Waar ben jij nou echt beter in dan wie ook? En als dat nog niet zo is, wat is er dan voor nodig om dat te worden?


Je kracht is de ene helft van je vermogen. Je passie de andere helft. Alles wat je werkelijk met overtuiging, met liefde, met bezieling doet, gaat niet alleen stukken makkelijker, het is ook zichtbaar voor de buitenwereld dat het uit je hart komt. En dat werkt uitermate aanstekelijk.


Je ware kracht en passie ontdekken is leuk. Het ligt namelijk in de meeste gevallen een paar lagen dieper dan je zou denken. Kom je tot die diepte, wat in de workshop steevast het geval is, dan ontdek je ineens het echte heilige vuur in je. En dan begint  het. Ineens is heel veel verklaard over het verleden en zie je je kansen voor de toekomst. Kansen die misschien wel niemand anders zo heeft. 

MET KRACHT EN ZIEL

Verbinden.html