VERBINDEN

 

Je maakt allang geen verbinding meer door te zwaaien met diploma’s en cv’s. Leuk natuurlijk, als je iets goed deed in het verleden van jezelf en van anderen, maar dit is het hier. En het nu. En alles is anders.


Daarbij komt, dat er zoveel zijn die ook jouw vak uitoefenen. Die hebben ook van die diploma’s en cv’s. Wat maakt het verschil dan nog? Kijk eens rustig naar jezelf. Waar baseer jij vandaag de dag je eigen keuzes op? Koop je iets van een merk dat zich alleen maar op de borst klopt over kwaliteit, prijs, handige eigenschappen? Of is het toch iets anders?


De kans is groot dat het toch om dat andere gaat. Om de manier waarop je hart zich aangesproken voelt. Het heet: emotionele meerwaarde. Die meerwaarde heb jij ook. Als mens en als merk. In de workshop ontdek je dat er een heel bijzondere, heel persoonlijke manier is om die te vinden. Als dat moment daar is, gaat er een wereld aan inzichten voor je open. En zul je ervaren dat de rode draad die door je verleden liep de rode loper voor je toekomst kan worden...

VAN HART TOT HART

Missiewerk.html