STARTPLAATS VOOR WIE MET HART EN ZIEL WIL ONDERNEMEN

 

Overweeg je voor jezelf te beginnen maar wil je het wel meteen goed aanpakken? Ben je al begonnen maar voel je dat er iets mist? Of ben je al een tijdje bezig maar voel je dat het vuur een beetje gedoofd is? In alle gevallen ben je dan hier aan het juiste adres om je onderneming een vliegende (door)start te laten maken.  


Het project Begin Je Eigen Merk helpt startende en doorstartende ondernemers om een aansprekend, onderscheidend merk van hun bedrijf te maken. Een merk dat onvervreemdbaar van henzelf is, zodat ze overtuigd, bezield en vol vuur hun droom kunnen realiseren en echt naam kunnen maken.


Het project helpt ze ook, het beste verdienmodel te kiezen, een businessplan te ontwikkelen, toekomstscenario’s op te stellen en alles vloeiend uit te rollen.


Begin Je Eigen Merk start met een Definitietweedaagse, desgewenst gevolgd door een begeleidingstraject van 12 maanden. Op deze site lees je er alles over. Heb je dan nog vragen, dan zie je op de Contactpagina hoe je ons kunt bereiken.


Dank voor je bezoek en veel inspiratie gewenst!


Ewald Theunisse

Aron Waas

NIEUW: JE EIGEN WEBWINKEL IN 3 DAGEN!


Je komt binnen met misschien niet meer dan een vaag idee om een webwinkel te openen. Drie dagen later druk je op een knop... en je volledig ingerichte webshop is geopend! Samen met StartEenWinkel en BrandSupply ontwikkelden we een unieke aanpak om mensen in korte tijd in staat te stellen hun droomwinkel op het web te laten starten. Met alle bestanddelen van de training Je Eigen Merk Beginnen, gecombineerd met de hulp van webdesigners, vormgevers, specialisten in webwinkeltraffic en meer. Je start het traject door je aan te melden voor een van de trainingen Je Eigen Merk Beginnen. Daarna nemen de mensen van StartEenWinkel en BrandSupply het stokje van ons over. Klik hier om uit te vinden hoe het werkt!