NAAM MAKEN

NOMEN EST OMEN

 

Een tijd geleden luisterde het bedrijf van Aron Waas naar de naam Next Step 2 Bizz. Totdat Aron zijn werkelijke meerwaarde vond en zijn missie herdefinieerde. Dat had gevolgen voor zijn business model en voor zijn portfolio aan activiteiten, maar ook voor zijn bedrijfsnaam. Die veranderde hij in GutsWorks. Een naam die veel zegt over Arons mentaliteit, maar ook over zijn persoonlijke overtuiging over ondernemerschap en de manier waarop hij ondernemers en ondernemingen coacht en begeleidt.


We leven in een turbulente wereld waarin we ongelofelijk veel boodschappen van ongelofelijke aantallen afzenders op ons af krijgen. Dan helpt het natuurlijk een stuk als de naam van je onderneming al meteen belletjes doet rinkelen.


In de workshop wordt daarom ook kritisch stilgestaan bij de naam van je nieuwe onderneming. Spreekt hij tot de verbeelding? Klinkt hij beloftevol? Zit er precies die energie in die jij op jouw authentieke manier wilt uitstralen? Is het jouw taal, jouw stijl? Pas als het antwoord op al deze vragen volmondig JA luidt, zijn we er. En dan zal die naam ook een inspiratiebron voor jezelf blijken.

Het_Scenario.html