DE DEFINITIETWEEDAAGSE

LANCEERBASIS VOOR JE ONDERNEMING

 

De definitietweedaagse van JE EIGEN MERK BEGINNEN vindt plaats op twee aaneengesloten dagen en duurt van 09.30 - 18.00 uur. Aan het eind van de tweede dag is er een feestelijke borrel om te proosten op de nieuwe merken.


De tweedaagse is bijzonder interactief. Alle keuzes in het proces worden ter plekke gemaakt, zodat elke deelnemer ook echt eindigt met een afgerond geheel. Het resultaat staat immers voorop!


De tweedaagse wordt gegeven aan groepen individuele deelnemers die zichzelf hebben aangemeld, maar ook in opdracht van bedrijven die reorganisatieprocessen moeten doorvoeren, waarbij de sessie wordt aangeboden aan ‘boventallige’ medewerkers die aangegeven hebben zelfstandig ondernemer te willen worden of dit serieus te overwegen. Daarnaast zijn er ‘open’ sessies, waarvoor ietereen zich in kan schrijven: zie de kalenderpagina.


Individuele deelnemers kunnen hier nadere informatie vragen.

Bedrijven kunnen zich aanmelden en/of nadere informatie aanvragen door hier te klikken. Mochten de links onverhoopt niet werken, mail dan naar info@eigenmerkbeginnen.nl.

Inschrijfkalender.html