CONTACT

 

Schrijver en bezielingscoach Ewald Theunisse was meer dan twintig jaar actief in de marketingcommunicatie. In antwoord op veranderende vraag houdt hij zich sinds enkele jaren bezig met vraagstukken rond bezieling en merkdefinitie. Onlangs verscheen van zijn hand het boek Eenpersoonsmerk Worden, geschreven naar aanleiding van de gelijknamige workshop waaraan reeds honderden zelfstandig ondernemers deelnamen. Ewald is bereikbaar op 06 - 53728389 en via ewald@eigenmerkbeginnen.nl.

Aron Waas is de centrale Uitdager van GutsWorks. In zijn twintigjarige loopbaan heeft uitdagen van meet af aan centraal gestaan. Aron wil mensen inspireren om succesvoller te worden door zichzelf te durven overtreffen. Om uitdagende deals te sluiten die anderen voor onmogelijk houden. Om nieuwe bedrijven op te richten en nieuwe richting en koers geven aan bestaande. Aron geeft uiteenlopende trainingen (MBTI, MTRi, Management Drives) en begeleidt Raden van Bestuur, Directies en Management Teams. Aron is bereikbaar op 06 - 46260011 en via aron@eigenmerkbeginnen.nl.

ARON WAAS

EWALD THEUNISSE

Ewald Theunisse en Aron Waas leiden de tweedaagse JE EIGEN MERK BEGINNEN. Het vervolgtraject wordt mede ingevuld door specialisten op relevant deelgebieden.


Wil je een PDF downloaden waarin alle informatie over JE EIGEN MERK BEGINNEN bondig beschreven staat?

Klik dan op deze link: Je Eigen Merk Beginnen info.pdf.