HIER BEGINT JE EIGEN MERK

...MET DE WERELD AAN JE VOETEN

 

Je bent of was in loondienst. Je dacht er al langer over na, of misschien pas sinds kort. Over het beginnen van je eigen onderneming. Over het uitslaan van je vleugels in de richting die je zelf wilt. Niet langer gehinderd door geschreven en ongeschreven wetten die je zelf niet bedacht had - of door politiek, verborgen agenda’s en ander ongemak.


Je wilt je eigen weg inslaan. Je eigen koers bepalen. Je eigen droom realiseren. Het goede nieuws is dit: het kan. En slecht nieuws is er niet. Hier, vandaag, op deze plaats, vind je hopelijk het begin van wat je nodig hebt om vol bezieling, vol passie, op eigen kracht en met een gedegen plan je eigen merk vorm te geven en je loopbaan echt de vlucht te geven waarvan je misschien al heel lang hebt gedroomd.


Maak kennis met de aanpak die Ewald Theunisse en Aron Waas ontwikkelden om in de Definitietweedaagse JE EIGEN MERK BEGINNEN en het daarop volgende begeleidingstraject van aankomend zelfstandig ondernemers sterke merken te maken. Voor de markt die je betreden wilt - maar vooral ook voor jezelf. Om je gaande te houden, bevlogen en geïnspireerd. Lees de volgende pagina’s op de volgorde van het navigatiemenu boven en binnen tien minuten weet je hoe je je eigen merk kunt beginnen en in een jaar tijd uit kunt bouwen...

Zijn.html