DE BEGELEIDING

TERUGKOMSESSIES EN ONLINE COACHING

 

Na de tweedaagse beschikken de deelnemers over alle kennis en inzichten die ze nodig hebben om een vliegende start als zelfstandig ondernemer te maken. Maar dan volgt natuurlijk de invulling in de praktijk, waarbij het logisch is dat er hier en daar nieuwe hulpvragen ontstaan.


Het (uiteraard niet verplichte) begeleidingstraject dat Ewald Theunisse en Aron Waas samen met een aantal specialisten op deelterreinen bieden om deelnemers aan de definitie-tweedaagse een jaar lang in hun ondernemerschap te blijven ondersteunen, bestaat uit twee onderdelen: terugkomsessies en online coaching.


Met tussenpozen van twee maanden worden er vijf terugkomsessies gehouden. Tijdens deze workshops worden alle vragen behandeld die de deelnemers vooraf hebben ingediend. Door de vragen plenair te behandelen leren ook de andere aanwezigen van de problematiek van collega-ondernemers. Daarnaast staat in elke sessie een ander relevant ondernemersthema centraal.


Deelnemers aan het begeleidingstraject hebben ook recht op een jaar online coaching in een besloten webomgeving, waar ze dag en nacht hun vragen kwijt kunnen en altijd binnen 24 uur beantwoord zien.

Contact.html